Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.09.2013 13:54 - Ощипани госпожици
Автор: drag777 Категория: Забавление   
Прочетен: 811 Коментари: 0 Гласове:
2



На каква драма се натъкнах при прегледа на сутрешната преса - Аптекар vs. Дакел. Ама да не си помислите сега, че аптекаря ритнал дакела на улицата, кучето го захапало и сега спорят кой е по-грешен :D Мне. Не баш... ама почти...

http://www.moreto.net/novini.php?n=223516

Контражалба е внесъл бизнесменът Веселин Марешки срещу Ивайло Василев, лидер на групата „Обединени варненци за Варна". Аптечният бос се е почувствал обиден от изказвания на варненеца, направени по време на протестите. Това съобщи самият Ивайло Василев след края на съдебното заседание, на което магистратите разглеждаха жалбата, внесена от него срещу бизнесмена за публично нанасяне на обида.

Марешки се е засегнал от въпрос на Василев дали му харесва народната любов. Аптечният бос е останал обиден и от изказване на варненеца, че е време в България да има политици, които не купуват избори. „Не знам защо в случая се е почувствал обиден, при условие че никъде не съм споменавал неговото име“, добави той.

Марешки и на това съдебно заседание не се е явил в съдебната зала, но е упълномощил адвокат. Защитникът е предложил двамата да изтеглят жалбите си.

„Това няма как да се случи. Аз по никакъв начин не съм го обидил, нито съм го нарекъл с обидни думи“, отсече Василев.

Съдията по делото е призовала двете страни да постигнат споразумение. „Аз нямам финансови претенции към него, а единствено морални. Моят отговор беше, че споразумение можем да коментираме, ако той публично, чрез медии, ми се извини“, добави лидерът на групата „Обединени варненци за Варна".

Следващото заседание е насрочено за 30 октомври от 13:30 часа.

Искът на Василев е морален - само за 14 лв., на колкото възлизат разходите по жалбата. В нея се казва, че на 4 март пред Медицински център „Младост" Ивайло Василев е присъствал на организирана от Веселин Марешки среща по повод протестите във Варна. Василев се жалва пред съда, че е бил обиден от бизнесмена с неприлични думи и епитети „боклук" пред събралите се хора и в присъствието на медиите.


Седя... чета... и роня горчиви сълзи...
...от смях ;)



Тагове:   дело,   дакел,   обида,   Марешки,   съд,   Варна,   Ивайло,   иск,   василев,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: drag777
Категория: Забавление
Прочетен: 14394
Постинги: 4
Коментари: 3
Гласове: 7
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930